Gods- og transportselskaper i Birkeland

Annonse:
I byen Birkeland, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 7 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Birkeland som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Aust-Agder som ligger i nærheten Birkeland.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Birkeland og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Birkeland finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Birkeland og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Birkeland

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Birkeland som kan hjelpe deg med transport av varer.

Nordic Asfalt AS
Havane 6
4760 Birkeland


Guttorm Nyhaven
Repsten
4760 Birkeland


Asbjørn Mollestad Transportforretning
Tollnes
4760 Birkeland


Tretransport AS
Rennehaven 10
4760 Birkeland


Johnsen Transport AS
Grantunvegen 14
4760 Birkeland


Eikenes Transport AS
Strøget
4760 Birkeland


Birkeland Busser AS
Folkehøgskoleveien 1
4760 Birkeland

Annonse:

Informasjon om byen Birkeland

Birkeland er et tettsted og administrasjonssenteret i Birkenes kommune i Aust-Agder. Tettstedet har 2 738[1] innbyggere per 1. januar 2015. Om lag halvparten av innbyggerne i kommunen bor på Birkeland. Birkeland ligger ved riksvei 41, 30 km fra Kristiansand og 13 km fra Lillesand. Tovdalselva renner forbi Birkeland, og Teinefossen er en velkjent ba

Areal: 2.03 km²
Befolkning: 2 738, år 2015

Priser for transportselskaper i Birkeland

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Birkeland variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Birkeland.

Her kan du finne mer informasjon om byen Birkeland.

Finner du ingen transportselskaper i Birkeland som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Aust-Agder.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.