Gods- og transportselskaper i Klokkarstua

Annonse:
I byen Klokkarstua, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 3 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Klokkarstua som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Buskerud som ligger i nærheten Klokkarstua.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Klokkarstua og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Klokkarstua finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Klokkarstua og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Klokkarstua

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Klokkarstua som kan hjelpe deg med transport av varer.

Marius Hoel Transport og Følgebilservice
Hovstien 14
3490 Klokkarstua


Hurum Transport og Tjenester Ole Martin Woll
Rokkestadveien 3
3490 Klokkarstua


Rett i Bilen Servicetransport Inge Reidar Jensen
Hovstien 21
3490 Klokkarstua

Annonse:

Informasjon om byen Klokkarstua

Klokkarstua er et tettsted som fram til 2012 var administrasjonssenteret i Hurum kommune i Buskerud. Administrasjonssenteret er nå flyttet til Sætre. Tettstedet har 691[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger på en høyde vest i kommunen, med utsyn over Drammensfjorden.

Areal: 0.53 km²
Befolkning: 691, år 2015

Priser for transportselskaper i Klokkarstua

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Klokkarstua variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Klokkarstua.

Her kan du finne mer informasjon om byen Klokkarstua.

Finner du ingen transportselskaper i Klokkarstua som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Buskerud.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.