Gods- og transportselskaper i Nesbyen

Annonse:
I byen Nesbyen, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 9 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Nesbyen som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Buskerud som ligger i nærheten Nesbyen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Nesbyen og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Nesbyen finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Nesbyen og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Nesbyen

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Nesbyen som kan hjelpe deg med transport av varer.

Gullingsrud Turbuss AS
Liodden
3540 Nesbyen


Svein Knut Lie
951 88 362Kjell Terje Hagavold
988 88 914Harald Stavn
Hallingdalsvegen 4187
3540 Nesbyen


J O Blyverket Transport
Klevarudstigen 12
3540 Nesbyen


Kåre Sekse
Revefaret 9
3540 Nesbyen


Halvor Jorde
Beiavegen 11
3540 Nesbyen


Kjell Gullingsrud
Liagardan 155
3540 Nesbyen


Ra Transport Rune Andersen
Rådyrfaret 3
3540 Nesbyen

Annonse:

Informasjon om byen Nesbyen

Nesbyen er et tettsted og administrasjonssenteret i Nes kommune i Hallingdal i Buskerud. Tettstedet har 2 182[1] innbyggere per 1. januar 2015. Det er sagt om tettstedet at det er Norges eneste landsby etter mellomeuropeisk målestokk.

Areal: 2.67 km²
Befolkning: 2 182, år 2015

Priser for transportselskaper i Nesbyen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Nesbyen variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Nesbyen.

Her kan du finne mer informasjon om byen Nesbyen.

Finner du ingen transportselskaper i Nesbyen som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Buskerud.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.