Gods- og transportselskaper i Lakselv

Annonse:
I byen Lakselv, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 8 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Lakselv som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Finnmark som ligger i nærheten Lakselv.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Lakselv og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Lakselv finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Lakselv og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Lakselv

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Lakselv som kan hjelpe deg med transport av varer.

Miniekspress Finnmark AS
Meieriveien 11
9700 Lakselv


Finnmark Turbuss AS
Resikkaringen 21
9700 Lakselv


Ingar Gustavsen AS
Holmenbru
9700 Lakselv


Jarl Inge Falch Graving & Transport
Trosteveien 10
9700 Lakselv


Nordlys Frakt AS
Holmenveien
9700 Lakselv


Aronsen Transport & Berging
Ulveveien 15
9700 Lakselv


Finnmark Fraktterminal AS
Stangnes
9700 Lakselv


Porsanger Transportservice AS
Tamsøyringen 6
9700 Lakselv

Annonse:

Informasjon om byen Lakselv

Lakselv er et tettsted og administrasjonssenteret i Porsanger kommune i Finnmark. Tettstedet har 2 234 innbyggere per 1. januar 2015. Lakselv ligger innerst i Porsangerfjorden. E6 går gjennom stedet, og fra Lakselv går fylkesvei 98 til Tana bru.

Areal: 2.3 km²
Befolkning: 2 234, år 2015

Priser for transportselskaper i Lakselv

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Lakselv variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Lakselv.

Her kan du finne mer informasjon om byen Lakselv.

Finner du ingen transportselskaper i Lakselv som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Finnmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.