Gods- og transportselskaper i Bergen

Annonse:
I byen Bergen, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 5 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Bergen som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hordaland som ligger i nærheten Bergen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Bergen og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Bergen finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Bergen og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Bergen

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Bergen som kan hjelpe deg med transport av varer.

Kyst 1 AS
Fjordgaten 5
5006 BERGEN


AS Biltransport
Kanalveien
5068 Bergen


Multi Automobile Kulikauskas
Lille Øvregaten 21
5018 BERGEN


Pianoland
Håkonsgaten 2
5015 Bergen


Petter Dahl AS
Bellevue 5 A
5019 Bergen

Annonse:

Informasjon om byen Bergen

Bergen tettsted er Norges nest største sammenhengende tettstedsbebyggelse, og strekker seg fra Hordvik i nord til Fanahammeren i sør, og fra Breistein i øst til Drotningsvik i vest. Ifølge Statistisk sentralbyrå hadde tettstedet 250 420 innbyggere per 1. januar 2015 fordelt på 85.9 km². Bergen tettsted innebefatter samtlige bydeler i Bergen med un

Areal: 85.9 km²
Befolkning: 250 420, år 2015

Priser for transportselskaper i Bergen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Bergen variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Bergen.

Her kan du finne mer informasjon om byen Bergen.

Finner du ingen transportselskaper i Bergen som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hordaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.