Gods- og transportselskaper i Rubbestadneset

Annonse:
I byen Rubbestadneset, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 2 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Rubbestadneset som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hordaland som ligger i nærheten Rubbestadneset.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Rubbestadneset og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Rubbestadneset finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Rubbestadneset og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Rubbestadneset

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Rubbestadneset som kan hjelpe deg med transport av varer.

Oddgeir Selle
Rubbvegen 52
5420 Rubbestadneset


Ellingsen Transport
908 54 554


Annonse:

Informasjon om byen Rubbestadneset

Rubbestadneset er et tettsted i Bømlo kommune i Hordaland. Tettstedet har 1 200 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger på nordøstsida av øya Bømlo. Rubbestadneset er nok mest kjent for Wichmann-motoren fra Wichmann Motorfabrikk AS (1903–1978).

Areal: 1.05 km²
Befolkning: 1 200, år 2015

Priser for transportselskaper i Rubbestadneset

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Rubbestadneset variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Rubbestadneset.

Her kan du finne mer informasjon om byen Rubbestadneset.

Finner du ingen transportselskaper i Rubbestadneset som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hordaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.