Gods- og transportselskaper i Straume

Annonse:
I byen Straume, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 16 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Straume som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Nordland som ligger i nærheten Straume.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Straume og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Straume finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Straume og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Straume

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Straume som kan hjelpe deg med transport av varer.

Evija Transport Evija Nemnaseva
Arefjordvegen 30
5353 Straume


Hjørnevik Transport
Anglavikvegen 101
5354 Straume


E Nordland Transport
Smålonane 34
5353 Straume


Bergen Bus Broker AS
Idrettsvegen
5353 Straume


Tom Ove Tvedt
Storhilderen 14A
5354 Straume


Magnar Alrek Transport
Krokavegen 72
5354 Straume


Turbuss Vest AS
Idrettsvegen 53
5353 Straume


Våge Transport Hans Gunnar Våge
Jpt Reisespesialisten AS
Idrettsvegen
5353 Straume


KM Transport Kjell Einar Milde
Skiftedalsvegen 10
5354 Straume


C. Waagen Transport
Straumsfjellvegen 56B
5353 Straume


Amiral Transport Oumennana
Stekervika 7B
5353 Straume


Ronny Kivijarvi Transport
Lonavegen
5353 Straume


Handel & Transport AS
Idrettsvegen 8
5341 STRAUME


Kivijärvi Kran og Transport AS
Lonavegen 36
5353 Straume


Straume Transport og Utleie AS
Smålonane 2
5353 Straume

Annonse:

Informasjon om byen Straume

Straume er et tettsted og administrasjonssenteret i Bø kommune i Nordland. Straume ligger på Langøya og har 324 innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet har, foruten kommuneadminstrasjonen og dagligvarebutikker; skole, barnehage, bilverksted og hotell.

Areal: 0.46 km²
Befolkning: 324, år 2015

Priser for transportselskaper i Straume

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Straume variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Straume.

Her kan du finne mer informasjon om byen Straume.

Finner du ingen transportselskaper i Straume som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Nordland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.