Gods- og transportselskaper i Tau

Annonse:
I byen Tau, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 10 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Tau som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Rogaland som ligger i nærheten Tau.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Tau og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Tau finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Tau og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Tau

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Tau som kan hjelpe deg med transport av varer.

Østerhus Transport AS
Breivikvegen 1
4120 Tau


Jo Holta
Monanevegen 153
4120 Tau


Leif Magne Berland
Austlivegen 16A
4120 Tau


Ronny Kåsen Transport
Håbakkvegen 6
4120 Tau


Tor Olav Kleven
Kjølevikvegen 48
4120 Tau


Industri Cargo Transport AS
Løbrekklia 3
4120 Tau


Flatemyr Drift Bjørn Kåre Gausland
Løbrekklia 29
4120 Tau


Gundersen Buss og Agentur
Rødlandsvegen 2A
4120 Tau


Sindre Sørskår Transport AS
Sørskårvegen 471
4120 Tau


Harald Barka
Århaugvegen 10B
4120 Tau

Annonse:

Informasjon om byen Tau

Tau er et tettsted i Strand kommune i Rogaland. Tettstedet har 3 164 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger nordvest for kommunesenteret Jørpeland langs riksvei 13. Tau er et trafikknutepunkt i kommunen.

Areal: 2.12 km²
Befolkning: 3 164 , år 2016

Priser for transportselskaper i Tau

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Tau variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Tau.

Her kan du finne mer informasjon om byen Tau.

Finner du ingen transportselskaper i Tau som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Rogaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.