Gods- og transportselskaper i Melhus

Annonse:
I byen Melhus, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 5 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Melhus som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Sør-Trøndelag som ligger i nærheten Melhus.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Melhus og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Melhus finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Melhus og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Melhus

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Melhus som kan hjelpe deg med transport av varer.

Kjelsberg Transport AS
Åsvegen 164
7224 Melhus


Elvrum Transport AS
Øybergvegen 61
7224 Melhus


Sættem Transport AS
Øybergvegen 61
7224 Melhus


Frank Jensen Transport og Motorsport AS
Karivollvegen 92
7224 Melhus


Elverum Containertransport AS
Øybergvegen 61
7224 Melhus

Annonse:

Informasjon om byen Melhus

Melhus er det største tettstedet og kommunesenteret i Melhus kommune i Sør-Trøndelag. Stedet er også kjent som Nedre Melhus. Fram til 2005 gikk Europavei 6 gjennom Melhus sentrum og strekningen gjennom sentrum var kjent som en flaskehals. Veien ble så flyttet 200 meter vestover da ny firefelts motortrafikkvei gjennom Melhus åpnet. Tettstedet har 6

Areal: 2.91 km²
Befolkning: 6 190, år 2016

Priser for transportselskaper i Melhus

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Melhus variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Melhus.

Her kan du finne mer informasjon om byen Melhus.

Finner du ingen transportselskaper i Melhus som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Sør-Trøndelag.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.