Gods- og transportselskaper i Svene

Annonse:
I byen Svene, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 6 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Svene som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Buskerud som ligger i nærheten Svene.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Svene og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Svene finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Svene og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Svene

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Svene som kan hjelpe deg med transport av varer.

Arvid Magne Øia
Numedalsvegen 1431
3622 Svene


Bjørg Sandbæk
Sandbekk 7
3622 Svene


Jarle Mojaren AS
32 76 16 47Kjenaas Transport AS
Enga 61
3622 Svene


Halland Transport Kai Ronny
Svenelia 10
3622 Svene


Halland Transport Kai Ronny
Svenelia 10
3622 Svene

Annonse:

Informasjon om byen Svene

Svene er et tettsted i Flesberg kommune i Buskerud. Tettstedet har 383[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger i Numedal omtrent fem kilometer sør for kommunesenteret Lampeland, og 17 kilometer nord for Kongsberg.

Areal: 0.34 km²
Befolkning: 383, år 2015

Priser for transportselskaper i Svene

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Svene variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Svene.

Her kan du finne mer informasjon om byen Svene.

Finner du ingen transportselskaper i Svene som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Buskerud.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.