Gods- og transportselskaper i Mehamn

Annonse:
I byen Mehamn, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 4 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Mehamn som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Finnmark som ligger i nærheten Mehamn.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Mehamn og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Mehamn finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Mehamn og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Mehamn

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Mehamn som kan hjelpe deg med transport av varer.

Nordkynterminalen AS
Værveien 15
9770 Mehamn


Karlstad Maskin & Transport AS
Holmeveien 2
9770 Mehamn


Mehamn Taxi Jon-Arne Dolonen
Raet 18
9770 Mehamn


Mehamn Transport AS
Værveien 70
9770 Mehamn

Annonse:

Informasjon om byen Mehamn

Mehamn er et tettsted og administrasjonssenteret i Gamvik kommune i Finnmark. Tettstedet har 762 innbyggere per 1. januar 2015. Her ligger Mehamn lufthavn, og Hurtigruten har daglige anløp her. Mehamn ligger på Nordkinnhalvøya i Finnmark. Det er Hurtigrutens nordligste havn. Stedet er kjent for Mehamn-ulykken, en flyulykke i 1982 der 15 personer m

Areal: 0.54 km²
Befolkning: 762 , år 2015

Priser for transportselskaper i Mehamn

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Mehamn variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Mehamn.

Her kan du finne mer informasjon om byen Mehamn.

Finner du ingen transportselskaper i Mehamn som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Finnmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.