Gods- og transportselskaper i Øksfjord

Annonse:
I byen Øksfjord, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 3 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Øksfjord som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Finnmark som ligger i nærheten Øksfjord.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Øksfjord og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Øksfjord finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Øksfjord og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Øksfjord

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Øksfjord som kan hjelpe deg med transport av varer.

Wilhelmsen Transport
Strandveien 2
9550 Øksfjord


Pjh Maskin og Transport Paul Jakob Roald Hanssen
Strandveien 8
9550 Øksfjord


Loppakroa AS
Njordveien 20
9550 Øksfjord

Annonse:

Informasjon om byen Øksfjord

Øksfjord er et tettsted og administrasjonssenteret i Loppa kommune i Finnmark. Tettstedet har 489 innbyggere per 1. januar 2015. Øksfjord har daglige anløp av Hurtigruten og er anløpet som ligger mellom Skjervøy og Hammerfest. Nærmeste by er Alta som ligger omtrent 120 kilometer fra tettstedet.

Areal: 0.34 km²
Befolkning: 489, år 2015

Priser for transportselskaper i Øksfjord

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Øksfjord variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Øksfjord.

Her kan du finne mer informasjon om byen Øksfjord.

Finner du ingen transportselskaper i Øksfjord som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Finnmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.