Gods- og transportselskaper i Klokkarvik

Annonse:
I byen Klokkarvik, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 3 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Klokkarvik som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hordaland som ligger i nærheten Klokkarvik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Klokkarvik og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Klokkarvik finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Klokkarvik og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Klokkarvik

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Klokkarvik som kan hjelpe deg med transport av varer.

Kjell Lokøy Transport
Skuleneset
5378 Klokkarvik


Tf Vedlikehold Tommy Fjæreide
Kleppesjøen 41
5378 Klokkarvik


Tam Transport Tom Arne Mørner
Gapesteinen 9
5378 Klokkarvik

Annonse:

Informasjon om byen Klokkarvik

Klokkarvik er et tettsted i Sund kommune i Hordaland. Tettstedet ligger på østsiden av Sotra og har 696 innbyggere per 1. januar 2015.Klokkarvik har bilfergeforbindelse til Hjellestad i Bergen, via Lerøyna og Bjelkarøyna.

Areal: 0.62 km²
Befolkning: 696 , år 2015

Priser for transportselskaper i Klokkarvik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Klokkarvik variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Klokkarvik.

Her kan du finne mer informasjon om byen Klokkarvik.

Finner du ingen transportselskaper i Klokkarvik som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hordaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.