Gods- og transportselskaper i Kopervik

Annonse:
I byen Kopervik, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 10 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Kopervik som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Rogaland som ligger i nærheten Kopervik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Kopervik og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Kopervik finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Kopervik og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Kopervik

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Kopervik som kan hjelpe deg med transport av varer.

Gassco AS
Bygnesvegen 75
4250 Kopervik


Jakobsen Transport AS
Fotvegen 32 /33
4250 Kopervik


Skude Transport & Spedisjon AS
Fotvegen 2
4250 Kopervik


Tore Andre Knutsen
Guletjødnvegen 75A
4250 Kopervik


Kristoffer Tjeltveit Transport
Torvvikvegen 54
4250 Kopervik


Haugaland Buss og Taxi AS
Vestre Karmøyveg 51A
4250 Kopervik


Egeland Trucking Company.
Haugane 36
4250 Kopervik


Express&Transport AS
Vestheimvegen 4
4250 Kopervik


Stall M Bodil Reinertsen Melkevik
Åsebøvegen 21
4250 Kopervik


Skude Transport og Spedisjon AS avd Transport
Fotvegen 2
4250 Kopervik

Annonse:

Informasjon om byen Kopervik

Kopervik er en by, tidligere kommune og administrasjonssenteret i Karmøy kommune i Rogaland. Byen - det vil si tettstedet Kopervik - hadde 11 335 innbyggere per 1. januar 2016

Areal: 7,32 km2
Befolkning: 11 335, år 2016

Priser for transportselskaper i Kopervik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Kopervik variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Kopervik.

Her kan du finne mer informasjon om byen Kopervik.

Finner du ingen transportselskaper i Kopervik som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Rogaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.