Gods- og transportselskaper i Geilo

Annonse:
I byen Geilo, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 9 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Geilo som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Buskerud som ligger i nærheten Geilo.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Geilo og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Geilo finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Geilo og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Geilo

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Geilo som kan hjelpe deg med transport av varer.

Geilo Turbusser AS
Stølsvegen 44
3580 Geilo


Kompis Invest AS
Dagali
3580 Geilo


Overvad Sjåførtjenester Harry Overvad Nielsen
Ustedalen 258
3580 Geilo


Jan Herleiksplass
Skurdalen
3580 Geilo


Transport og Sveiseservice
Kvisla
3580 Geilo


Geilo Taxi AS
Geilovegen 31
3580 Geilo


Viking Bilberging (Geilo Bilberging AS)
Tuftebruvegen 17
3580 Geilo


Geilo Bilberging AS
Stølsvegen 16
3580 Geilo


Jb Transport & Utleie AS
Ustedalen 229
3580 Geilo

Annonse:

Informasjon om byen Geilo

Geilo er et tettsted og ei bygd i Hol kommune i Buskerud. Tettstedet har 2 387[1] innbyggere per 1. januar 2015. Geilo er et turiststed med hoteller, vintersportsanlegg og stor hyttebebyggelse. Det er også endel mindre industri. Geilo stasjon på Bergensbanen (794 moh.) ble åpnet 21. desember 1907 med navnet Gjeilo. Navnet ble endret til Geilo i

Areal: 3.17 km²
Befolkning: 2 387, år 2015

Priser for transportselskaper i Geilo

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Geilo variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Geilo.

Her kan du finne mer informasjon om byen Geilo.

Finner du ingen transportselskaper i Geilo som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Buskerud.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.