Gods- og transportselskaper i Eikelandsosen

Annonse:
I byen Eikelandsosen, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 5 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Eikelandsosen som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hordaland som ligger i nærheten Eikelandsosen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Eikelandsosen og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Eikelandsosen finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Eikelandsosen og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Eikelandsosen

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Eikelandsosen som kan hjelpe deg med transport av varer.

H I Berge Transport AS
Stallabrotvegen 147
5640 Eikelandsosen


Jostein Gjøen
Gjøn
5640 Eikelandsosen


Austestad Transport AS
Fusavegen 235
5640 Eikelandsosen


Østerbø Transport & Maskin AS
958 55 927E M Berge Transport
Eikelandsosen
5640 Eikelandsosen

Annonse:

Informasjon om byen Eikelandsosen

Eikelandsosen er et tettsted og administrasjonssenteret i Fusa kommune i Hordaland. Eikelandsosen har 526 innbyggere per 1. januar 2015, og er kommunenes eneste tettsted. Det ligger innerst i Eikelandsfjorden og Fusafjorden.

Areal: 0.73 km²
Befolkning: 526 , år 2015

Priser for transportselskaper i Eikelandsosen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Eikelandsosen variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Eikelandsosen.

Her kan du finne mer informasjon om byen Eikelandsosen.

Finner du ingen transportselskaper i Eikelandsosen som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hordaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.