Gods- og transportselskaper i Rakkestad

Annonse:
I byen Rakkestad, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 13 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Rakkestad som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Østfold som ligger i nærheten Rakkestad.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Rakkestad og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Rakkestad finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Rakkestad og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Rakkestad

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Rakkestad som kan hjelpe deg med transport av varer.

Gøran Karlson
Tjerboveien 70
1890 Rakkestad


Tor Einar Rasch
Tussefaret 10
1890 Rakkestad


Dan-Kristian Kartnes Transport
Ertevannveien 425
1890 Rakkestad


Oruds Bil & Antirust Jan Erik Orud
Førrisdahl
1890 Rakkestad


Stian Berg Ihlebæk
Ertevannveien 52
1890 Rakkestad


Glenn Lie
Dalenveien 512
1890 Rakkestad


Morten Bengtson
Hammerstadveien 223
1890 Rakkestad


Karlson Transport AS
Strømfossveien 732
1890 Rakkestad


Jss Transport
Gautestadveien 47
1890 Rakkestad


Jan Karlson
Strømfossveien 726
1890 Rakkestad


Rakkestad Maskindrift Transport AS
Eidsbergveien 408
1890 Rakkestad


Ra Skaug
Bregneveien 22
1890 Rakkestad


Kenneth Karlson
Solheim
1890 Rakkestad

Annonse:

Informasjon om byen Rakkestad

Rakkestad er et tettsted og administrasjonssenter i Rakkestad kommune i Østfold, ved Rakkestad stasjon på Østfoldbanens østre linje, 26 km nord for Sarpsborg. Tettstedet har en del industri, med et nytt industrifelt på vestsida av jernbanen.

Areal: 3.46 km²
Befolkning: 4 590, år 2016

Priser for transportselskaper i Rakkestad

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Rakkestad variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Rakkestad.

Her kan du finne mer informasjon om byen Rakkestad.

Finner du ingen transportselskaper i Rakkestad som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Østfold.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.